VEDEŽEVANJE Z NIHALOM

Čarobni dotik nihala

Vse je energija, ki jo lahko začutimo in iz nje razbiramo informacije, ki nam razkrivajo našo prihodnost, trenutno situacijo ali našo preteklost.

Nihalo nam je lahko pri tem v veliko pomoč. Njegova moč energijskega delovanja in njegova skrivnostna mistična učinkovitost nas popeljejo v paralelne svetove onkraj časa in prostora, na primer v globino neke situacije ali osebe, za katero naredimo vpogled na daljavo. Spekter uporabnosti in učinkovitosti nihala je na splošno zelo širok, saj nam poda odgovor praktično na katerokoli naše vprašanje.

Že ob samem dotiku, ko vzamemo nihalo v dlan, se vzpostavi energijska povezava med njim in nami, pri tem pa je ključnega pomena, da smo v sproščenem in prazninskem stanju naše zavesti, torej brez misli in pričakovanj, prav tako pa je tudi pomembno, da se čustveno ne vpletamo v situacijo oziroma vprašanje, za katerega sprašujemo, saj bo v tem primeru nihalo prevzelo naše misli in čustva, zaradi česar nam bo predajalo napačne informacije in nam tako ne bo moglo razkriti resničnega in točnega odgovora. Zato je izredno pomembno, da se duhovno, čustveno in mentalno umirimo in očistimo, preden se lotimo energijskega dela z njim. Seveda je potrebno tudi nihalo redno energijsko očiščevati, lahko ga tudi informiramo, da nam služi za točno določen namen, vsekakor pa moramo z njim ravnati nadvse spoštljivo, saj mu s tem še dodatno okrepimo moč delovanja in učinkovitost. Načinov, kako nihalo uporabljati, je praktično toliko, kot je ljudi in posameznikov, ki nihalo uporabljajo.

SMS_vedezevanje_nihalo_Astroluna

VEDEŽEVANJE Z NIHALOM

100% diskretno in anonimno!

Pošljite SMS s ključno besedo
LUNA na številko 3040
in prejmite odgovor v trenutku!

Obstajajo sicer zapisani standardi uporabe ter nekateri splošno znani pristopi, ki se jih seveda lahko poslužite in držite, še posebej, v kolikor šele pričenjate svoje duhovno poslanstvo dela z nihalom, a vendar v končni fazi nihalo vsakega radiestezista deluje na njemu lasten, edinstven in unikaten način. Nihalo je torej čaroben energijsko-intuitiven pripomoček, ki vam bo odgovorilo na prav vsako vaše vprašanje, ki mu ga boste zastavili.

SMS_vedezevanje_Astroluna_pb_4

Kako deluje nihalo in kakšne odgovore nam ponudi

Pomembno je ob tem vedeti, da so njegovi možni odgovori zgolj: DA, NE in MOGOČE. Zato je dobro, da vprašanje, ki mu ga zastavimo, tudi natančno formuliramo, saj bo tako tudi odgovor, ki ga bomo prejeli, natančen in nedvoumen.

V kolikor imamo torej kompleksnejše vprašanje, ki ga želimo zastaviti nihalu, kot na primer:

Ali bom jutri srečala prijateljico Laro v Novem mestu?

Ali bom jutri srečala prijateljico Laro v Novem mestu?

V tem primeru je nihalo potrebno vprašati postopno in posamično z naslednjimi vprašanji:

Ali bom jutri nekoga srečala?

Odgovor: DA

nato nadaljujemo: “Bo to Lara?

Odgovor: DA

Se bova srečali v Novem Mestu?

Odgovor: NE

Vedezevanje_z_nihalom_2

Če je tokrat odgovor nihala NE, je seveda jasno, da bom prijateljico Laro srečala jutri, vendar v nekem drugem kraju.

SMS_vedezevanje_Astroluna_pb_4

Oblike in vrste nihal

Obstaja veliko vrst in oblik nihal ter materialov, iz katerih so nihala narejena, pri čemer nobena oblika, barva ali material ne igra bistvene vloge pri učinkovitosti nihala, saj je pomembno zgolj to, da določeno nihalo začutite energijsko preko dotika in občutkov, ali vas je izbralo v takšni ali drugačni obliki, barvi in materialu. Lahko si ga izdelate tudi sami, pri čemer lahko uporabite prav vse svoje neverjetne sposobnosti domišljije in kreativnosti…

Torej, v kolikor ste v tem trenutku začutili v svojem srcu čarobnost energijskega dotika nihala preko zgoraj napisanega o njem, vam Vesolje sporoča, da ste izbrani, in da sledite temu notranjemu občutku in želji, da ga tudi vi pričnete uporabljati kot pomoč pri vaši osebni in duhovni rasti ali pa da morda z njegovo uporabo celo pomagate drugim. Zato prisluhnite svoji intuiciji, preko katere vas samo vaše nihalo nagovarja, in dopustite neverjetnim naključjem, da vas vodijo do nihala, ki vas bo usodno izbralo na prvi čarobno-magični dotik, saj bo želelo delati le z vami!