Pripravila sem vam mesečni horoskop za mesec julij 2017. V opisu posameznih horoskopskih znamenj, so opisane različne lastnosti in področja posameznega znaka.

Mesecni_horoskop_Astroluna

Astroluna_horoskop_ovenMesečni horoskop julij OVEN

LJUBEZEN: Dosegli boste vaše ljubezenske cilje. Vaša hrepenenja, sanjarjenja, želje, se vam bodo v mesecu juliju nepričakovano uresničila.

Vpliv usode: Bodite nekoliko previdnejši v komunikaciji z neznanci in prisluhnite neki osebi, ki potrebuje vaš ljubezenski nasvet.

KARIERA: Julij bo ugoden čas za sklenitev določenih poslovnih dogovorov ali pogodb. Bodite pozorni, kajti nekdo iz vaše preteklosti vam bo zavidal vaš poslovni uspeh in poskušal ponovno priti v stik z vami.

Vpliv usode: Pred vami bodo ugodne priložnosti za pozitivne spremembe vašega poslovanja. Priložnost bo tudi za začetek nečesa novega na vašem kariernem področju, da boste udejanjili novo poslovno idejo ali se udeležili dodatnega izobraževanja.

ZDRAVJE: Julij vam namenja obdobje trdnega zdravja. Tisti, ki imate pretežno stoječe delo ali ki boste veliko na nogah, popazite, da si boste vzeli dovolj počitka.

Vpliv usode: Zaupate lahko, da se vam bodo določene težave z vašim zdravjem, s katerimi ste bili obremenjeni že lep čas, po usodi nenadoma razrešile, tako da boste doživeli ozdravitev.

 

Astroluna_fb_1

 

Astroluna_horoskop_bikMesečni horoskop julij BIK

LJUBEZEN: V juliju boste prekipevali od lepih in naklonjenih misli, besed in dejanj s strani vaše ljubljene osebe. Med vami in vašo ljubljeno osebo bo vladala posebna magnetno privlačna energija, ki se bo odražala na vseh ostalih področjih v vašem življenju.

Vpliv usode: Prijetna druženja, ki so na vidiku v tem mesecu, bodo prinesla vsem samskim čudovito priložnost, da spoznate partnerja vašega življenja.

KARIERA: Kljub temu, da ste še do pred kratkim bili v določeni poslovno-ustvarjalni krizi, in da ste se lahko zanašali zgolj nase ter na svoje delo, se vam v drugi polovici julija obetajo novi poslovni dogovori, sporazumi in sklenitev določenega posla, ki vam bo dolgoročno lahko prinašal obilje.

Vpliv usode: Bodite nekoliko previdnejši pri podpisovanju kakršnih koli pogodb z ljudmi, s katerimi doslej še niste sodelovali.

ZDRAVJE: V tem mesecu popazite na morebitne poškodbe, ki se vam utegnejo pripetiti pri vašem delu. Predstavnice nežnejšega spola nekoliko popazite na zdravje vaših intimnih predelov telesa.

Vpliv usode: Priporočljiv je splošni preventivni zdravstveni obisk.

 

Astroluna_horoskop_dvojckaMesečni horoskop julij DVOJČKA

LJUBEZEN: Oseba, s katero ste zelo povezani, se vam bo v drugi polovici julija še bolj približala. Končno boste lahko sprejeli in podarjali vso ljubezen ter naklonjenost, ki vam ju ponuja življenje in v vašem ljubezenskem življenju boste zaživeli strastno, srečno in izpolnjeno.

Vpliv usode: Obstaja velika verjetnost, da bo v tem mesecu zacvetela vaša ljubezen tudi v javnosti.

KARIERA:
Na vašem kariernem področju boste zaključili nek poslovni odnos in končno poželi sadove vašega vloženega dela, truda, energije in časa, deležni boste vsega obilja na vašem finančnem področju.
Vpliv usode: Sprejeli boste neko poslovno odločitev, skozi katero boste lahko izrazili vaše darove in sposobnosti. Dolgoročno vam bo ta poslovna poteza prinesla srečo in izobilje.

ZDRAVJE:
V tem mesecu poskrbite še posebej za dovolj nočnega počitka, dobro bi bilo tudi opraviti kakšen preventivni zdravstveni pregled. Ob spremembah vremena lahko nekateri čutite tudi bolečine v kosteh in sklepih.

Vpliv usode: V kolikor ste bili že nekaj časa obremenjeni z določenimi zdravstvenimi težavami, bodo te težave v tem mesecu odpravljene in ponovno si boste pridobili vaše zdravje nazaj.

 

Astroluna_horoskop_rakMesečni horoskop julij RAK

LJUBEZEN: V tem mesecu obstaja velika verjetnost, da bo vaše iskreno prijateljstvo z vam drago osebo, preraslo v resen ljubezenski odnos. Ne ozirajte se na govorice drugih, ampak sledite svojemu srcu in vašim sanjam.

Vpliv usode: Komunikacija z nekom, o katerem ste že dolgo sanjarili, bo postala realnost.

KARIERA: Vaš dolgoletni poslovni partner vam bo pomagal pri neki, za vas občutljivi zadevi, da boste vaš začet projekt uspešno pripeljali do konca.

Vpliv usode: Vaše poslovne ideje in vizije bodo ob uspešni komunikaciji postale uresničljive, trdne ter vam bodo prinesle tudi javno priznanje.

ZDRAVJE: V tem mesecu lahko občutite nekaj bolečin v hrbtenici, popazite tudi, da si ne bi poškodovali rok. Dobro bi bilo preventivno narediti zdravstveni pregled.

Vpliv usode: V kolikor odhajate na oddih v sončne kraje, popazite na občutljivost vaše kože.

 

Astroluna_horoskop_levMesečni horoskop julij LEV

LJUBEZEN: Obeta se vam poglobitev vaše partnerske zveze. Nekateri se boste morda poročili. Ne ozirajte se več v vašo preteklost in se odrecite vseh bolečin na področju vaše ljubezenske preteklosti.

Vpliv usode: Obstaja možnost, da boste nekateri zaključili določen odnos, ki vas je izčrpaval.

KARIERA: V tem mesecu boste razreševali vaše poslovne odnose in uspešno pričeli z novo poslovno komunikacijo, ki vam bo prinesla nepričakovano sklenitev posla ter izboljšala vaše finančno stanje.

Vpliv usode: Naredili boste načrt in se lotili še dodatnega projekta ter tako dosegli osebno zadovoljstvo in uspeh na vašem poslovnem področju.

ZDRAVJE: Odločite se in prenehajte z vašo zasvojenostjo, da ne boste imeli težav tudi z vašo prebavo. V kolikor imate bolečine ali določene posebnosti na roki, vam karte svetujejo preventivni zdravstveni pregled.

Vpliv usode: Sicer pa bo vaše zdravje trdno, brez večjih posebnosti in težav.

 

Astroluna_fb_1

 

Astroluna_horoskop_devicaMesečni horoskop julij DEVICA

LJUBEZEN: Kljub temu, da bo v vašem ljubezenskem življenju vse v najlepšem redu, nikar ne bodite zadržani do vaše ljubljene osebe. Vaša ljubljena oseba vam bo predano prisluhnila in vas tudi razumela, v kolikor ji boste zaupali, kar vam leži na duši.

Vpliv usode: Samski uporabite vaše skrite čare in darove in uspelo vam bo uresničiti vaše sanje pri osvajanju vam drage osebe.

KARIERA: Ob sebi boste imeli podporo poslovnega partnerja, ki vas bo zaščitil pred prevaro in izgubo na vašem poslovnem področju, zato se ne prenaglite pri podpisovanju pogodb ali uradnih zadev.

Vpliv usode: Z dobro voljo in ljubečim pristopom k vašim delovnim obveznostim, boste dosegli več obilja ter večje finančne rezultate.

ZDRAVJE: V tem mesecu poskrbite za vašo psihično in duhovno sprostitev ter razbremenitev, tako si boste nabrali novih moči in si povrnili vaše zdravje.

Vpliv usode: Pričakujete lahko skoraj čudežen razplet vaših zdravstvenih obremenitev, ki so vas obremenjevale že dalj časa.

 

Astroluna_horoskop_tehtnicaMesečni horoskop julij TEHTNICA

LJUBEZEN: Pričakujete lahko prijetno ljubezensko sporočilo od ljubljene osebe ali vabilo na prijetno druženje, kjer boste po vsej verjetnosti spoznali vašo bodočo ljubezen, kar vam bo dalo veliko pozitivne energije. Srečni boste in notranje izpolnjeni.

Vpliv usode: Vaša hrepenenja in želje glede vašega ljubezenskega področja se bodo uresničila, saj bo cel julij za vas mesec ljubezni.

KARIERA: Nekateri boste zamenjali službo, drugi pa se boste še dodatno izpopolnili na vašem delovnem področju in tako napredovali v vaši karieri.

Vpliv usode: Obeta se vam poslovno srečanje ali poslovni dogodek, ki bo pomenil uresničitev vaših kariernih ambicij.

ZDRAVJE: V tem mesecu so možne vaše zdravstvene obremenitve na predelu nog in dihal, ki pa bodo proti koncu meseca izzvenele.

Vpliv usode: Poskrbite za dovolj počitka in za vašo relaksacijo, da se ne boste soočali s preveliko utrujenostjo. Prisluhnite svoji duši in si naberite novih moči, na način, kot vam ga narekuje vaše srce.

 

Astroluna_horoskop_skorpijonMesečni horoskop julij ŠKORPIJON

LJUBEZEN: Neka vaša pretekla odločitev v ljubezni se bo v nekem pogledu zaključila, v drugem pogledu pa, v kolikor boste sledili svojemu srcu, nadaljevala v smeri željenega ljubezenskega razmerja z novo ali isto, vam drago osebo.

Vpliv usode: Obstaja velika verjetnost, da boste spoznali vašega dušnega plamenčka oziroma dušno plamenčico, ali se celo poročili z njim oziroma z njo.

KARIERA: Na vašem kariernem področju se vam obetajo pozitivne spremembe. Zaključili boste neko obdobje na vašem poslovnem področju in dobili dodatno priložnost, da izrazite vaše darove in sposobnosti skozi vaše delo.

Vpliv usode: Popazite, da ne boste delali preveč, da ne bi izgorevali na vašem delovnem mestu, čeprav boste zelo uspešni pri vaših prizadevanjih in vam bo to prinašalo blagostanje.

ZDRAVJE: V drugi polovici meseca lahko pričakujete izboljšanje vašega zdravja, v kolikor boste sprejeli določeno odločitev in več časa namenili vaši fizični aktivnosti ter obnovitvi vaše življenjske energije.

Vpliv usode: Prisluhnite vašemu telesu in mu dajte, kar potrebuje, bodisi počitek, ali pa morda več gibanja. Poskrbite, da boste zaužili tudi dovolj mineralov, vitaminov in tekočine.

 

Astroluna_horoskop_strelecMesečni horoskop julij STRELEC

LJUBEZEN: V vaše življenje bo vstopila nova priložnost, da uredite vaš odnos z ljubljeno osebo. Pri tem bodite pozorni, da ne boste postali preveč odvisni in navezani na njeno pozornost in naklonjenost.

Vpliv usode: Odkriti pogovori z vašim partnerjem ali vašo simpatijo bodo naredili odrešujoče čudeže, saj vam ni potrebno skrivati vaših čustev, občutkov, želja in hrepenenj pred vašo ljubljeno osebo ali drugimi.

KARIERA: Kljub vašemu velikemu vložku vašega dela, energije, truda in časa, lahko utrpite določeno izgubo na vašem delovnem področju, v kolikor bi utegnili zaupati napačnim in nepoštenim osebam vaše delovne naloge.

Vpliv usode: Zato se ob tem zanašajte predvsem na vaše sposobnosti ter na vašo izostreno intuicijo.

ZDRAVJE: Tudi strelci se boste nekoliko srečevali z utrujenostjo in morda z nekaterimi kratkotrajnimi boleznimi, vendar ohranite upanje, kajti te zdravstvene težave bodo v kratkem času tudi prenehale in proti koncu meseca boste ponovno vitalni in polni novih moči.

Vpliv usode: Nekateri se boste čustveno razbremenili s posvečanjem več vašega časa vašim prostodejavnim aktivnostim.

 

Astroluna_horoskop_kozorogMesečni horoskop julij KOZOROG

LJUBEZEN: Vaša srčna izpolnjenost, na temelju katere boste sprejeli določeno odločitev glede vašega ljubezenskega življenja, vas bo na skrivaj popeljala do še večje vaše notranje izpolnjenosti in sreče. Prava ljubezen bo vstopila v vaše življenje, ali pa se bo poglobil odnos z vašo ljubljeno osebo.

Vpliv usode: V kolikor boste spregovorili vaši ljubljeni osebi o vaših občutkih in željah, bosta oba korak bližje, k vajini skupni sreči in izpolnjenosti v vajinem ljubezenskem odnosu.

KARIERA: Obeta se vam srečna sklenitev pogodbe ali delovnega razmerja, pri čemer boste vaše delo uspešno in še dodatno nadgradili z vašimi darovi in spretnostmi. Obstaja verjetnost, da boste deležni javnega priznanja.

Vpliv usode: Vaša prizadevanja bodo dobro poplačana, prejeli boste dodatna finančna sredstva za vaše zasluženo delo.

ZDRAVJE: Vaše zdravje bo v tem mesecu trdno in okrevali boste, v kolikor ste bili obremenjeni s kakšno zdravstveno obremenitvijo.

Vpliv usode: Poskrbite za dovolj počitka in gibanja.

 

Astroluna_fb_1

 

Astroluna_horoskop_vodnarMesečni horoskop julij VODNAR

LJUBEZEN: Nekdo vam bo zavidal vaš ljubezenski odnos, ki bo več kot trden in stabilen, saj boste žareli od ljubezni, a nikar ne skrbite, kajti ne bo vam mogel storiti ničesar žalega na vašem ljubezenskem področju.

Vpliv usode: Samski boste dočakali izpolnitev vaših ljubezenskih hrepenenj, saj se vam bo vaša simpatija končno približala in čustveno odprla.

KARIERA: Nekdo se bo želel vmešavati v vaše poslovne načrte, vendar nikar ne izgubite upanja zaradi tega, kajti usoda bo poskrbela, da mu to ne bo uspelo. Nekaterim se bodo odprle možnosti poslovanja s tujino.

Vpliv usode: Vaša in prizadevanja in delo vam bodo prinesla pozitivne spremembe v obliki novih poslovnih dogovorov, novih poslovnih idej ali celo novih poslovnih priložnosti.

ZDRAVJE: Na splošno boste v tem mesecu dobrega zdravja, možno je edino, da boste nekoliko psihično obremenjeni ali utrujeni, vendar nikar ne skrbite, vse to bo v kratkem izzvenelo.

Vpliv usode: Ne naložite si preveč obveznosti in skrbi. Poskusite se razbremeniti in poskusite kdaj tudi reči ne obveznostim, ki vam jih nalagajo drugi.

 

Astroluna_horoskop_ribiMesečni horosko pjulij RIBI

LJUBEZEN: Pred vami so novi začetki na vašem ljubezenskem področju. Pred vami je tudi novo romantično obdobje, zato si nikar ne očitajte vaših preteklih napak, saj niste krivi vi, da ste trenutno v takšni situaciji kot ste. Možnost obstaja, da se boste morali nekateri odločiti za eno osebo v vašem ljubezenskem življenju, drugo osebo pa zapustiti, da bi tako našli svoj notranji mir.

Vpliv usode: V tem obdobju boste izkušali globoka in izpolnjujoča ljubezenska čustva in dejanja, skupaj z vašo ljubljeno osebo.

KARIERA: Ne bodite preveč skromni do vaših talentov in sposobnosti. V kolikor potrebujete dodatno motivacijo pri vašem delu, si privoščite krajši oddih za razmislek o vašem naslednjem poslovnem koraku.

Vpliv usode: Odprte so vam možnosti poslovanja ali izobraževanja v tujini, kar vam bo prineslo veliko veselja in notranjega zadovoljstva.

ZDRAVJE: Opustite vse skrbi, da boste tako ohranili vaše zdravje stabilno in trdno. Poskrbite za vaš imunski sistem z dodatnimi vitamini.

Vpliv usode: Morda bi bilo dobro, da se lotite kakšnega posta, v kolikor tako začutite, kajti to bo dobrodejno vplivalo na vaš celoten organizem.